Delight

луксозен-дизайнерски-гранитогрес от италия-широкоформатен-гранитогрес-за баня-хотел_ресторант-банка-sdceramica_ceramichelea

Естетичните вариации на мраморите Delight се присъединяват към нови продукти с традиционна дебелина.В допълнение към версията Slimtech – големи, тънки плочи от ламиниран порцеланов каменни изделия, Lea Ceramiche пусна и плочи с традиционна дебелина, за да гарантира, че колекцията може да се използва във всяко пространство и за всякакви цели.Изберете от интензивен Marquina Nero, изискан Calacatta Oro, чист Venato Bianco и невидима светлина, в 9.5 мм, с декоративни покрития. Техният модерен и съвременен придобива изразителната сила на мрамора отваря свят на нови възможности.

   

  2 Дебелини

EA-delight-calacattaoro-Естетичните вариации на мраморите Delight се присъединяват към нови продукти с традиционна дебелина. В допълнение към версията Slimtech - големи, тънки плочи от ламиниран порцеланов каменни изделия, Lea Ceramiche пусна и плочи с традиционна дебелина, за да гарантира, че колекцията може да се използва във всяко пространство и за всякакви цели. Изберете от интензивен Marquina Nero, изискан Calacatta Oro, чист Venato Bianco и невидима светлина, в 10 mm или 11 mm, с декоративни покрития. Техният модерен и съвременен придобива изразителната сила на мрамора отваря свят на нови възможности.
CALACATTA ORO
Естетичните вариации на мраморите Delight се присъединяват към нови продукти с традиционна дебелина. В допълнение към версията Slimtech - големи, тънки плочи от ламиниран порцеланов каменни изделия, Lea Ceramiche пусна и плочи с традиционна дебелина, за да гарантира, че колекцията може да се използва във всяко пространство и за всякакви цели. Изберете от интензивен Marquina Nero, изискан Calacatta Oro, чист Venato Bianco и невидима светлина, в 10 mm или 11 mm, с декоративни покрития. Техният модерен и съвременен придобива изразителната сила на мрамора отваря свят на нови възможности.
VENATO BIANCO
широко-форматен гранитогрес-100x300 см-120x260см
INVISIBLE LIGHT
LEA-delight-neromarquina-poliran гранитогрес мрамот баня за хотел
MARQUINA NERO

Размер – 30×60  60×60  90×90  60×120 см

Повърхност – Natural /Lux Polisch

По запитване

Размер – 60×120    120×120   120×260 см

Повърхност – Natural /Lux Polisch/Touch

По запитване

ГАЛЕРИЯ

Цена по запитване

Сходни колекции

Сертификати