Delight Large

широко-форматен гранитогрес-100x300 см-120x260см

Delight от Lea ceramiche  идва от сливането на елегантната душа на мрамора с високата технология на ламинирания камък, усъвършенстването и даването на материална сила на деликатността на мраморните жили.
Предложение от четири уникални и изискани есенции, които обличат пространството на светлината.
Колекцията Delight е обогатена от Touch, нова повърхност.

   

  2 Дебелини

EA-delight-calacattaoro-Естетичните вариации на мраморите Delight се присъединяват към нови продукти с традиционна дебелина. В допълнение към версията Slimtech - големи, тънки плочи от ламиниран порцеланов каменни изделия, Lea Ceramiche пусна и плочи с традиционна дебелина, за да гарантира, че колекцията може да се използва във всяко пространство и за всякакви цели. Изберете от интензивен Marquina Nero, изискан Calacatta Oro, чист Venato Bianco и невидима светлина, в 10 mm или 11 mm, с декоративни покрития. Техният модерен и съвременен придобива изразителната сила на мрамора отваря свят на нови възможности.
CALACATTA ORO
Естетичните вариации на мраморите Delight се присъединяват към нови продукти с традиционна дебелина. В допълнение към версията Slimtech - големи, тънки плочи от ламиниран порцеланов каменни изделия, Lea Ceramiche пусна и плочи с традиционна дебелина, за да гарантира, че колекцията може да се използва във всяко пространство и за всякакви цели. Изберете от интензивен Marquina Nero, изискан Calacatta Oro, чист Venato Bianco и невидима светлина, в 10 mm или 11 mm, с декоративни покрития. Техният модерен и съвременен придобива изразителната сила на мрамора отваря свят на нови възможности.
VENETO BIANCO
широко-форматен гранитогрес-100x300 см-120x260см
INVISIBLE LIGHT
LEA-delight-neromarquina-poliran гранитогрес мрамот баня за хотел
MARQUINA NERO

Размер – 30×60  60×60  90×90  60×120 см

Повърхност – Natural /Lux Polisch

По запитване

Размер – 60×120    120×120   120×260 см

Повърхност – Natural /Lux Polisch/Touch

По запитване

 

Chain Calacatta Oro
260×120 cm
     
Butterfly Venato Bianco
260×120 cm
Butterfly Calacatta Oro
260×120 cm

ГАЛЕРИЯ

Цена по запитване

Сертификати

антибактериално -покритие на гранитогрес-leaceramiche-cottodeste-panariaceramica

сходни колекции