Tiles and Stonewear

S’DESIGN CERAMICA                                                                    Керамика и Гранитогрес

 

Предлага ме оригинална и образцова интерпретация на най-актуалните повърхности – мрамор, камък, бетон, дърво . С уникални  форми, цветове и текстури.  Структурирани колекции от гранитогрес , включват сложни декоративни ефекти, които помагат за консолидиране на уникалния характер на продуктите.

 
Гранитогрес с ефект на Мрамор и Камък
Гранитогрес с ефект на дърво
широкоформатен гранитогрес-имитиращ бетон-цимент-за магазини-ресторанти-хотели-от Италия
Гранитогрес с ефект на Бетон и Цимент
ДИЗАЙНЕРСКИ ГРАНИТОГРЕС
Материи- цветове

Силните страни на  изделия от гранитогрес.

Силните страни на  изделия от гранитогрес.
-Изключително висока устойчивост на счупване на товари.
-Висока механична устойчивост.
-Устойчив на замръзване.
-Огнеустойчив.
-Изключителна устойчивост на термичен удар.
-Киселиноустойчив.
-Петно устойчив. 
-Лесно се почиства.
-Екологично чист.

Най-новата авангардна цифрова технология позволява производството на изключителни дизайни, които се отличават с дълбочина в графичните и поразителни цветове, пресъздавайки вярно естествените нередности на цимент, камък, мрамор, дърво и други съвременни повърхности.

Пълното витрифициране на плочките позволява компактен, не абсорбиращ, замръзващ продукт, устойчив на огъване, удари, оцветяване, химическа атака и термичен удар.
За разлика от други продукти, порцелановите каменни изделия са противопожарни, т.е. в случай на пожар не отделя токсични изпарения или газове. Като инертен материал, той не задържа прах и микроби: структурата му е такава, че предотвратява отделянето на опасни за здравето вещества.

Изделия  от Гранитогрес от еднородна маса,(full body ) синоним на техническа устойчивост и естетически постижения. Широката гама от размери е обогатена с изискани повърхности, които правят продуктите  идеални за всички жилищни и архитектурни проекти.
Естествен, дълготраен и устойчив материал.Те се произвеждат с помощта на много фина смес от качествена глина с добавка на фелдшпат, кварц и каолин, произведена чрез сухо пресоване на пулверизирани атомизирани прахове и впоследствие спечена чрез промишлено изпичане при температури над 1200 ° C.

Повърхност, характеризираща се с фина грапавина, без акценти , идеален за подчертано и елегантно добавяне на характер за жилищни и търговски помещения, благодарение на леко грапавостта си естетика, която пресъздава привлекателността на естествения камък. Тази повърхност също е характеризиращ се с различна графика, която подчертава неговата гъвкавост и личност. В своята версия Grip (R12), характеризираща се с по-голяма грапавост, става идеален за използване на открито.

Особено гладка и приятна на допир. Комплект диамантени дискове, които варират от най-грубите до най-фините, упражняват енергично натискване върху повърхността на плочката, за да направи повърхността особено гладка и приятен на допир и предлага характерен полугланцов вид.

нашите партньори