Blow

Експресивна колекция, характеризираща се с най-специфичните и отличителни черти на материал, способен да преживее моди и стилове, укрепвайки се. В Blow съжителстват двете най-очарователни души на бетона, интерпретатори на трансформацията на материала и неразривната връзка между минало и бъдеще, обединяващи във всяка плоча елегантната и живата природа. В един дъх съблазнителната комбинация от драскотини, ореоли и несъвършенства на Crust се разтваря и оставя най-чистия бетонен ефект свободен да вибрира с чиста архитектурна материалност върху повърхностите на Flat

   

2 Дебелини

dust flat
dust crust
ground flat
ground crust
cemento flat
cemento crust
smoke flat
smoke crust

Размер – 60×60  60×120    120×120 см

Повърхност – Crust

Експресивна и материална, тази повърхност с богата и детайлна графика освобождава цялото очарование на живия бетон, направен от ореоли, олющени белези и драскотини. Подобно на версията Flat, Crust също е обогатен от изключителната технология Safetouch: универсалната повърхност е подходяща както за вътрешна, така и за външна употреба, благодарение на високата нехлъзгаща производителност (R11B), съчетана с лекота на почистване и поддръжка.

Повърхност – Flat

Това покритие е с матова повърхност, мека на допир и с едва загатнато отражение. Изключителната технология Safetouch прави тази повърхност универсална и подходяща както за вътрешна, така и за външна употреба, благодарение на високата нехлъзгаща производителност (R11B), съчетана с лекота на почистване и поддръжка.

 

Цена :по запитване

Размер –  60×120 см

Повърхност – Rough

Благодарение на увеличената дебелина (20 mm) и подчертано структурираната повърхност, Rough достига степен на устойчивост на приплъзване, равна на R11C, оптимална за всякакви външни настилки, от верандата до басейна, от пътеката върху трева, чакъл или пясък до алея.

По запитване

Галерия

Цена по запитване