Secret Stone

ЗА ВЕНТИЛИРАНИ ФАСАДИ
COTTODESTE_SDCERAMICA_ГРАНИТОГРЕС С ДЕБЕЛИНА 14 ММ.-ЗА ДВОЕН ПОД-ПОДХОДЯЩ ЗА ОБЩЕСТВЕНИ ПОМЕЩЕНИЯ,БАНКИ,МАГАЗИНИ,МОЛОВЕ,ШОУРУМИ,РЕСТОРАНТИ,ХОТЕЛИ ЗА БАСЕЙНИ,СПА ЦЕНТРОВЕ ПРОИЗХОД ИТАЛИЯ

   

  2 Дебелини

Близкоизточна мистерия на елегантност и хармония, написана в тайната на камъка и пазена от пустинните пясъци, открита от CottoDeste Secret Stone е невероятен продукт, резултат от завладяващо изследване на йерусалимския камък и способността на CottoDeste да улови красотата му и да подобри качеството му.

Shadow Grey
Precious Beige
Mystery White

Размер – 30×60   60×60    90×90   60×120 см

Повърхности –Natural, Honed, Grip R11

По запитване

Размер –  90×90   60×120 см

Повърхност –  Bocciardata  R11

По запитване

ГАЛЕРИЯ

Най-красивите и най-редки разновидности на цветовете и най-красивите слоеве се възпроизвеждат с висока разделителна способност. Високотехнологичният производствен процес и изисканите повърхностни покрития правят колекцията Secret Stone от удебелен порцеланов каменин безпрецедентна по отношение на реализма. Камък, който е идеален за професионалисти, търсещи изключителни и престижни решения за своите архитектурни проекти. Secret Stone е част от линията продукти PROTECT®: антимикробни подови и стенни плочки, предназначени за здрави, безопасни и защитени жилищни пространства.

Цена по запитване

Сходни колекции