Grunge

   

  1 Дебелина

Grunge улавя автентичния характер на материала, който го вдъхновява и го развива с ярки, живи, матови, силно реалистични повърхности, което го прави най-елегантният израз на съвременния бетон.
Ефектите на времето, включването на инертни материали и ефекта на ореола, който се получава от изпарението на водата: естественото стареене на отлития бетон постига тук перфектен изразителен баланс и максимална хроматична хармония.
Grunge е наистина различен и автентично уникален керамичен бетон. Той може да се похвали с хармонична естетическа привлекателност както в цветовите си преходи, така и в своята графична текстура, която е вълнуваща, но винаги балансирана и изискана, превръщайки безпогрешния характер на суровия цимент в елегантни и силно реалистични керамични повърхности, които пресъздават вярно неговата незабележима грапавост.
Освен това, изключителната технология Protect® на Panariagroup гарантира мощна антибактериална защита 24 часа в денонощието, дори без слънчева светлина, и никога не губи своята ефективност, тъй като е трайно интегрирана в продукта.

ЦВЕТОВЕ

MUSK
TAUPE
STORM
CLOUD

Размер – 60×120      120×120   120×260 см

Повърхност – Natural

Цена по запитване

ГАЛЕРИЯ

Цена по запитване

сходни колекции